Wandmodel

SRK-ZMS-300x263 wandmodel airconditioning

Energiezuinig en zeer stil

Kantoren, praktijkruimten en woningen

Een wandmodel is geschikt voor kantoren, praktijkruimten, woningen en vele andere ruimten. Dit model is energiezuinig, kan tevens zeer voordelig verwarmen en heeft een luchtreinigende functie. Onze wandmodellen zijn fluisterstil en voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening waarmee u diverse functies zoals de temperatuur en luchtstroom-richting, vanaf uw werkplek kunt instellen.

Voordelig koelen en verwarmen

Door de moderne inverter-techniek zijn wandmodellen in staat om zeer efficiënt te koelen of verwarmen. Verwarmen d.m.v. een inverter-gestuurde airconditioner geeft een rendement dat vele malen hoger ligt dan dat van een gasgestookte c.v. ketel. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten waardoor u in aanmerking kan komen voor energie investeringsaftrek (EIA).

Klasse A

Wij leveren uitsluitend airconditioners van gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, Daikin en Panasonic met energielabel A. Onze systemen voldoen aan de CE-normen, hebben een lange levensduur en zijn zeer geluidsarm.

Vakkundige montage

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van o.a. vaste airconditioningsinstallaties, die voldoen aan de hedendaagse milieu-eisen. Wij zijn een F-gassen erkende onderneming. In Nederland is ieder koeltechnisch bedrijf verplicht om een F-gassen gediplomeerde monteur in dienst te hebben.

5 jaar garantie

Met een all-in service-overeenkomst krijgt u 5 jaar volledige garantie op de door ons geleverde en geïnstalleerde apparatuur. Alle onderdelen zijn gegarandeerd 15 jaar op voorraad.