Plafondmodel

  • Plafond model airconditioningEnergiezuinig
  • Geluidsarm
  • Belastingvoordeel

Onopvallend

Cassette airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen met een systeemplafond is het cassettesysteem de perfecte oplossing. Het grootste gedeelte wordt in het plafond geïntegreerd. Het zichtbare deel heeft een slanke en moderne vormgeving. Het cassettemodel heeft een twee-, drie- of vierzijdig uitblaassysteem, voor de meest effectieve luchtverdeling.

Voordelig koelen en verwarmen

Door de moderne inverter-techniek zijn wandmodellen in staat om zeer efficiënt te koelen of verwarmen. Verwarmen d.m.v. een inverter-gestuurde airconditioner geeft een rendement dat vele malen hoger ligt dan dat van een gasgestookte c.v. ketel. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten waardoor u in aanmerking kan komen voor energie investeringsaftrek (EIA).

A-Klasse

Wij leveren uitsluitend airconditioners van gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, Daikin en Panasonic met energielabel A. Onze systemen voldoen aan de CE-normen, hebben een lange levensduur en zijn zeer geluidsarm.

Vakkundige montage

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van o.a. vaste airconditioningsinstallaties, die voldoen aan de hedendaagse milieu-eisen. Wij zijn een F-gassen erkende onderneming. In Nederland is ieder koeltechnisch bedrijf verplicht om een F-gassen gediplomeerde monteur in dienst te hebben.

5 jaar garantie

Met een all-in service-overeenkomst krijgt u 5 jaar volledige garantie op de door ons geleverde en geïnstalleerde apparatuur. Alle onderdelen zijn gegarandeerd 15 jaar op voorraad.